Nieuwsbrief 19 verschenen

De negentiende Nieuwsbrief van Golden Goals Media is verschenen! Lijstjes, statistieken en aardige voetbalweetjes naar aanleiding van actuele gebeurtenissen.

Lees meer »

Leo Beenhakker in cijfers

Op 2 augustus wordt Leo Beenhakker 80 jaar. Dat is een mooie gelegenheid om zijn loopbaan in cijfers te vangen, van het eerste begin bij Veendam in 1968 tot zijn laatste karwei, als bondscoach van Polen in 2009.

Lees meer »

Bas Dost op weg naar 300 doelpunten

Bas Dost heeft na het seizoen 2021/22 in totaal 263 doelpunten gemaakt in zijn loopbaan. Dat is het hoogste aantal van alle Nederlandse profvoetballers die in de afgelopen jaargang actief waren.

Lees meer »

Memphis Depay MVP van Oranje

Met zijn winnende doelpunt tegen Wales op 14 juni is Memphis Depay de meest waardevoller speler in de geschiedenis van het Nederlands Elftal. Als we de doelpunten en assist bij elkaar optellen, heeft Depay in zeventig treffers een aandeel. Hij blijft daarmee Robin van Persie en Arjen Robben één goal voor.

Lees meer »

Nieuwsbrief 18 verschenen

De achttiende Nieuwsbrief van Golden Goals Media is verschenen! Lijstjes, statistieken en aardige voetbalweetjes naar aanleiding van actuele gebeurtenissen.

Lees meer »

Met Clyde Best gaat alles goed

Het gaat goed met Clyde Best (71), hij zegt het zelf vanuit zijn huis in Hamilton, de hoofdstad van Bermuda. En zijn geheugen is nog uitstekend. De ene naam na de andere rolt gemakkelijk van zijn tong als hij terugdenkt aan het seizoen 1977/78 toen hij 23 Eredivisie-wedstrijden lang spits van Feyenoord was.

Lees meer »

Abe Lenstra: cijfers per seizoen

Hieronder staat het volledige overzicht van de wedstrijden, doelpunten, benutte strafschoppen en assists van Abe Lenstra van seizoen tot seizoen in de diverse competities van 1936 tot 1963. Alleen officiële wedstrijden zijn meegeteld.

Lees meer »